Rotterdam pas

Rondvaartboot Maassluis `De Slakkenvaart` is een samenwerking aangegaan met de Rotterdam-pas en we staan dit jaar in hun Zomermagazine.

Ervaar `De Slakkenvaart`en betaal op vertoon van uw Rotterdam, u betaald dan maar liefst 25/30% minder dan de normaal te betalen prijs, voor u persoonlijk of op de door u totaal voor de groep te betalen arrangement.

Vanaf 1 juli t/m 31 augustus 2018…. 25% korting wanneer u betaald op vertoon van uw Rotterdam-pas en geldig voor alle arrangementen welke `De Slakkenvaart aanbiedt en 30% korting wanneer u betaald bij vertoon van uw Rotterdampas voor het arrangement Piraten/Prinsessenverjaardag Kinderfeestjes persoonlijk en/of groepskorting.

Reserveer op tijd aub. www.deslakkenvaart.nl of bel 06 55 05 09 77
www.rotterdampas.nl Wist u dat deze pas voor iedereen te verkrijgen is voor maar 60 euro per jaar.